Международната футболна асоциация (ФИФА) отхвърли категорично спекулациите, че може да

...
Международната футболна асоциация (ФИФА) отхвърли категорично спекулациите, че може да
Коментари Харесай

Австралия все още е добре дошла на световното първенство, твърди ФИФА

Международната футболна асоциация (ФИФА) отхвърли изрично спекулациите, че може да отнеме правото на Австралия да взе участие на Световното състезание в Русия. Представители на контролния орган обаче прецизираха, че наблюдават деликатно вътрешния скандал сред най-големите клубове и локалната футболна федерация ФФА. ФИФА даде период на ФФА до четвъртък да позволи диспута за състава на локалния конгрес, който сега е формиран от десетима души.

Водещите клубове, които са директно свързани и с по-голямата част от приходите на локалната федерация, не са удовлетворени точно от обстоятелството, че нямат задоволително представители на конгреса. Очаква се ФИФА да назначи така наречен " Комитет за нормализиране ", който ще оказва помощ на федерацията в нейната оперативна активност. Подобно нещо се случи и в Аржентина по време на международните квалификации.

Австралия е в четвърта урна за жребия за груповата фаза на международното състезание, който ще бъде извършен по-късно през днешния ден. Националният тим обаче към момента няма селекционер, откакто Ангелос Постекоглу напусна поста си след успеха над Хондурас в баража на 15-и ноември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР