Международната федерация по волейбол (FIVB) представи официално логата за световното

...
Международната федерация по волейбол (FIVB) представи официално логата за световното
Коментари Харесай

FIVB представи официално логата за Мондиал 2022

Международната федерация по волейбол (FIVB) показа публично логата за международното състезание по волейбол за мъже и дами през 2022 година Емблемите са въодушевени от волейболната игра като цяло - скачащ играч, който, издигайки се от ден на ден и повече, се пробва да доближи задачата си, а точно - да завоюва международното състезание. Посланието е, че устойчивостта, уменията и умствената мощ на играчите са основните детайли за триумфа.

Цветовете на логата съставляват страните домакини: алено, бяло и синьо за събитието в Русия и оранжево, алено и бяло за конкуренцията в Холандия и Полша. Всяка линия съставлява волейболист в придвижване, а също по този начин отразява и изключителните самостоятелни и отборни старания, нужни за продобиване на трофея.

На шампионата при мъжете ще вземат участие домакините от Русия, първенците от предходното международно състезание (Полша), финалистите от 5-те континентални шампионати и 12-те останали най-хубави в ранглистата на FIVB към края на идната година.

При дамите регламентът там е същият, само че има една разлика - домакините на международното са два - Нидерландия и Полша. Това значи, че първите 11 от останали най-хубави в ранглистата ще вземат квоти.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР