Международен ден на щастието - подобни празници може да ни

...
Международен ден на щастието - подобни празници може да ни
Коментари Харесай

Щастлива ли е Джулия Робъртс

Международен ден на щастието - сходни " празници " може да ни изпълват с неразбиране, само че те въпреки всичко съществуват, много постоянно с маркетингова цел. И въпреки всичко надали има по-подходящ човек за лице на Деня на щастието от Джулия Робъртс.
 Джулия Робъртс на ревюто на Jacquemus - стилна и изтънчена в черно
Джулия Робъртс подсети, че и на 56 към момента е хубава жена

Актрисата показва жанр и изисканост

Легендарната актриса театралничи за профила си в Instagram - нещо, което не прави изключително постоянно, особено за 20 март. Тя е лице на марката за първокласни бижута Chopard и точно с колие на марката тя показва необятната си усмивка.

56-годишната Робъртс разяснява в коментар, че аргументите да се усмихва са " фамилията ми, приятелите ми, здравето ми ". И добавя, че за нея всеки ден е Ден на щастието.

Актрисата от " Хубава жена " е омъжена за оператора Дани Модър от 2002 година насам, като двамата имат три деца - 19-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс, както и 16-годишния им наследник Хенри.

Макар рядко да споделя моменти от персоналния си живот и този с Модър, не пропуща да означи рождените дни на брачна половинка си, както и на децата си в изявления в Instagram, където се гордее с 12 милиона почитатели.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР