Между 150 и 300 лв. се търгува фалшив COVID-сертификат в

...
Между 150 и 300 лв. се търгува фалшив COVID-сертификат в
Коментари Харесай

НОВИТЕ ТАРИКАТИ: Фалшив COVID сертификат в Пловдив - от 150 до 300 лева

Между 150 и 300 лева се търгува подправен COVID-сертификат в Пловдив. Поне по този начин се твърди в сигнал, постъпил в Районната прокуратура, сподели зам.-районният прокурор Атанас Илиев.

Представителите на държавното обвиняване в града под тепетата работят по два сигнала, свързани с имунизационни документи. Тогава Илиев разгласи пред медията ни, че по мейла на Главната прокуратура е получено електронно известие, в което се загатва, че издаването на неистинен документи се е трансформирало в всеобща процедура.

В текста обаче се споделя още, че чиновниците на пловдивско казино също са се сдобили с имитации. По този мотив сигналът е препратен към за инспекция и се работи по него. Вътре е упомената и цената, на която се търгуват, написа " Марица ".
свързани новини6125на 30.09.20212264на 22.09.2021
Срокът на инспекцията е едномесечен, като при потребност може да се удължи, само че би трябвало да завърши най-късно в границите на три месеца.

Вторият сигнал, по който Районната прокуратура работи, бе за пасажер на летище Пловдив, показал подправен документ от осъществен PCR тест за ковид. Веднага след установяването на неистинския документ е докладвано на прокуратурата, като по случая към момента се работи.

Сигнали за документи постъпват и в Регионалната здравна ревизия, като оттова ги предават на държавното обвиняване за инспекция.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР