Между 10-и и 17-и ноември тази година легендарната българска хеви

...
Между 10-и и 17-и ноември тази година легендарната българска хеви
Коментари Харесай

Звездомир Керемидчиев за големото турне на група АХАТ

Между 10-и и 17-и ноември тази година именитата българска хеви метъл тайфа АХАТ ще направи национално турне с концерти в шест родни града. Специален посетител на обиколката е вокалистът Джо Лин Търнър .

Нашите почитатели желаят да виждат по-често група АХАТ, което ние мислим да им предложим. Това акцентира в изявление за предаването " Хоризонт за вас " Звездомир Керемидчиев от група АХАТ, по-известен като Звезди:

След това турне ще стартираме да работим по нов материал, което следва да рече, че предстоят още нови живи осъществявания, свързани с новата музика на група АХАТ. На турнето ще свирим единствено класики и може би някои по-стари неща, които не сме свирили много от дълго време. Въпреки че има две нови части, взехме решение да не ги пускаме, просто тъй като желаеме да се обърне по-специално внимание на тези песни, само че когато пристигна моментът за тях.

Имаме двама нови членове в бандата, добави Звезди:

На мястото на Даниел Ризов бас китара свири Младен Несторов , който е прочут от бандите " Стрейнджър “, " Сленг “ и " Аналгин “. Барабанистът на мястото на Юрий Коцев е Александър Лазаров , който също е от група " Аналгин “.

Цялото изявление със Звезди от АХАТ можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР