Механизмът, който предлага правителството, свързан с предложението за актуализиране на

...
Механизмът, който предлага правителството, свързан с предложението за актуализиране на
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Механизмът, който предлага правителството за актуализиране на пенсиите, е възможно най-добрият

" Механизмът, който предлага държавното управление, обвързван с предлагането за актуализиране на пенсиите от 1 октомври, е допустимо най-хубавият. Той слага акцента върху годините изслужено време - коефициентът във формулата за пресмятане на пенсията, който до момента беше 1.20, в този момент става 1.35 ". Това сподели в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия президентът на КТ " Подкрепа ".

По думите му ощетени от това предложение няма да има. " Средствата в предлаганата промяна на бюджета ги имаше и до момента. Проблемът беше, че те не са в съответните разходни пера и, с цел да се вършат разноски, се вършат счетоводни гимнастики ", акцентира Димитър Манолов. Според него, в случай че тази промяна мине през Народното събрание, нещата ще станат по-лесни и ще си отидат по местата.
 Ще бъдат ли увеличени всички пенсии? Ще бъдат ли увеличени всички пенсии?
Следващият парламент ще прегледа два разнообразни разновидността за повишение на пенсиите. Единият вид е за преизчисляване на пенсиите със с...

" Заплахите за това по какъв начин ще се счупи стопанската система не се случиха. Нека имаме поради, че ще става дума за последното тримесечие на годината. За три месеца надали може да се чакат някакви доста тежки и съкрушителни земетресения, които хем тези калкулации да ги пратят далеко, хем запасите и буферите, които има към тях, да спрат да работят. Най-вероятно ще свърши работа и по остаряла традиция нещо ще остане ", сподели още Димитър Манолов.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР