Мегз разказва за детството, работата и мъжете пред в. "Жълт

...
Мегз разказва за детството, работата и мъжете пред в. "Жълт
Коментари Харесай

Мегз: Лъжех мъжете в живота ми, че съм бедна

Мегз споделя за детството, работата и мъжете пред в. "Жълт Труд ".

Каканашева споделя, че огромната популярност в живота й е пристигнала след Черешката на тортата и Вип Брадър. И преди този момент доста хора също са я познавали, само че не е било по този начин всеобщо. Тя признава още, че когато е била по-малко известна си е разрешавала да лъже мъжете в живота си.

“До доста скоро се опасявах да описвам на мъжете, че съумявам. Правех се на по-малка в сравнение с съм. Ходех на срещи с такси и не давах да ме взимат от нас, с цел да не видят къде пребивавам. Сега към този момент не върша по този начин, то не е и доста допустимо поради голямата известност. Но към този момент не желая да се преструвам на нещо, което не съм. За да спри до мен един мъж би трябвало да е огромен. Да съумява най-малко колкото аз и това е”.



Мегз споделя още, че на 8 се е преместила да живее на тавана, с цел да може да е самостоятелна; както и че още в учебно заведение са я упреквали, че е любовница, тъй като другите девойки не вярвали, че тя сама си шие облеклата и мислили, че някой “богаташ” и ги подарява. “Едва в този момент ми имат вяра за нещата, които споделях на 13 - цели 14 години по-късно. След 14 години ще повярват и на това, което споделям в този момент!”.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР