Мегазвездата на руската поп музика Филип Киркоров ще прави естраден

...
Мегазвездата на руската поп музика Филип Киркоров ще прави естраден
Коментари Харесай

Филип Киркоров ще прави естраден фестивал в СОК „Камчия“

Мегазвездата на съветската поп музика Филип Киркоров ще прави естраден фестивал в Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“, благосъстоятелност на държавното управление на Москва. Това стана ясно по време на визитата съветската делегация във Варна, водена от Сергей Черьомкин, началник на Департамента за външноикономически и интернационалните връзки.

Посещението е част от програмата на дните на Москва в България, която се организира в София, Варна и Плевен.„ Правителството на Москва, което аз съставлявам, е забележителен вложител в туристическата инфраструктура в СОК Камчия, и отсега нататък това място ще се развива целогодишно.

Надявам се, че още доста деца и жители на Русия ще могат да почиват там. СОК Камчия ще бъде развиван освен като място за отмора, само че и като център за образование по съветската просветителна система “, съобщи Сергей Черьомин.

Много известни съветски артисти ще се включат в културната стратегия на комплекса, сподели Владимир Филипов, зам.-ръководител на Департамента.

Независимо от другите мащаби, нашите градове са изправени пред сходни провокации, по тази причина с интерес бихме проучили опита на Москва в основаването на пешеходни зони, понижаване на автомобилния трафик. Полезни ще бъдат и положителните практики в областта на образованието, културата, спорта, развиването на библиотеките и обществената интензивност на възрастните хора “, сподели след извършената работна среща кметът на Варна Иван Портних.

336 000 руснаци са посетили страната ни за първото полугодие на годината, уточни посланикът на Русия у нас Анатолий Макаров. 6% е растежът на съветските туристи през тази година във Варна, споделиха от общинската дирекция „Туризъм“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР