Меган Маркъл и принц Хари ще пътуват до Африка през

...
Меган Маркъл и принц Хари ще пътуват до Африка през
Коментари Харесай

Меган и Хари ще пътуват за Африка с бебето

Меган Маркъл и принц Хари ще пътуват до Африка през есента. Целта им е да продължат филантропичната активност на принцеса Даяна.

На пътешествието имат намерение да вземат и сина си, Арчи, въпреки че той е към момента едвам на месец и няколко дни. Все отново се чака, че до старта на обиколката, той ще е малко по-голям, написа People.

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще посетят страните Ангола, Малави и Южна Африка. Понастоящем кралските съветници изследват обстановката в Ангола, с цел да се уверят дали ще бъде безвредно за Меган и Арчи да съпроводят принц Хари там.

По принцип проектът на Хари и Меган е да живеят най-малко шест месеца в Африка за околните 2-3 години и да създадат оптималното за продължение активността на принцеса Даяна в тези региони.

Хари неведнъж е подчертавал какъв брой доста държи на делото на майка си. А в този момент въвлича и брачната половинка си в това начинание. Двамата са решили да се концентрират върху въпроси, свързани с околната среда и образованието в посочените страни.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР