Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс изрази опасения, че жените са

...
Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс изрази опасения, че жените са
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Жените са очерняни, ако изявяват сексуалност, а мъжете – възхвалявани

Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс изрази опасения, че дамите са “очерняни ” и засрамвани за това, че изследват и разкриват детайлности за своята половост. Майката на две деца разкри в последния епизод на подкаста си “Архетипи ”, който излезе във вторник (22.11.22) в Spotify, че съгласно нея мъжете постоянно са възхвалявани за същото.

“Не разбирам какво е това, че стигмата към дамите и тяхната половост и проучването на сексуалността им е доста по-опетнена, в съпоставяне със същото при мъжете. С напредването на възрастта изследваш и започваш да разбираш своята страст, своята женска божественост. Вашата половост неведнъж може да бъде употребена против вас. Мъжът, в случай че е плейбой, излиза да се забавлява или каквото и да прави, постоянно е възхваляван. Но за една жена, не ме интересува дали е може би най-успешната жена във финансовата сфера в средата на 50-те си години, давам обещание ви, все ще се откри някой отново да каже: “О, тя беше такава к….а в колежа ” – сподели Меган.

41-годишната дама, която има наследник Арчи на три години и 17-месечна щерка Лилибет със брачна половинка си херцога на Съсекс Хари, акцентира, че концепцията за половото пътешестване на една жена към себе си постоянно й лепва очернящи етикети.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР