Мега богатият Риши Сунак очевидно е изненадал членове на обществеността,

...
Мега богатият Риши Сунак очевидно е изненадал членове на обществеността,
Коментари Харесай

Мега богатият Риши Сунак предлага „финансови съвети“ на членове на обществеността в странно видео

Мега богатият Риши Сунак явно е изненадал членове на обществеността, предлагайки им „ финансови препоръки “, съгласно No10.

Във видео, пуснато от Даунинг Стрийт, министър председателят се хвали с ограниченията, подхванати в бюджета предишния месец, до момента в който питаше за помощ за дребния бизнес. Клипът гласи: " Членове на обществеността бяха поканени да приказват с финансов консултант. Но те не знаеха, че съветникът е министър-председателят. "

Това идва, откакто цифрите демонстрираха по-рано тази година, че Обединеното кралство навлезе в криза и защото растящите цени, лихвените проценти и извънредно високите наеми не престават да усилват натиска върху фамилиите в цялата страна. Лидерът на лейбъристите Джонатан Ашуърт сподели: „ Риши Сунак е последният човек, който би трябвало да дава финансови препоръки.

Той добави: „ Семействата в усложнение, които към този момент заплащат цената на хаоса на торите, ще се откажат от препоръките на Риши Сунак по отношение на персоналните финанси или помощ за дребния бизнес, когато той се готви да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР