Медицинските специалисти засилиха призивите към президента Байдън да премине тест

...
Медицинските специалисти засилиха призивите към президента Байдън да премине тест
Коментари Харесай

Лекарите призовават Байдън да премине тест за умствена компетентност след язвителен доклад на класифицирани документи: „Нещо не е наред“

Медицинските експерти ускориха апелите към президента Байдън да премине тест за умствена подготвеност след разтърсващия отчет от четвъртък от специфичния прокурор Робърт Хър разкри, че 81-годишният мъж не може да си спомни съществени обстоятелства за личния си живот и кариера.

Докладът Hur, оповестен в четвъртък, прави оценка Байдън като прекомерно изкуфял, с цел да бъде преследван поради непозволеното му задържане на секретни документи и отбелязва, че главнокомандващият „ не си спомня по кое време е бил вицепрезидент “ и „ не си спомня даже в границите на няколко години, когато синът му Бо умря ” през два дни изявленията през октомври.

„ Нещо не е наред и даже да е нищожно, би трябвало да се изясни на обществеността “, сподели пред The ​​Post доктор Стюарт Фишер, доктор от първичната здравна помощ в старешки дом в Бронкс.

„ Конят е отвън обора. Не единствено, че [Байдън] има кусур в известна степен, само че той се забави с даването на справедливи доказателства “, добави вътрешният медицински специалист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР