Медицинска лаборатория ЛИНА отвори на още една удобна локация в

...
Медицинска лаборатория ЛИНА отвори на още една удобна локация в
Коментари Харесай

Лаборатория „ЛИНА” отвори в суперцентъра на Пловдив, посетете я за безплатно изследване

Медицинска лаборатория „ ЛИНА ” отвори на още една комфортна локация в Пловдив. Най-новата ѝ манипулационна се намира на ул. „ Авксентий Велешки ” №43 в суперцентъра на града. Тя е с работно време от 7:00 ч. до 15:00 ч. в дните от понеделник до петък.
Прочетете още
Лабораторията работи както по НЗОК, по този начин и против възнаграждение. Нейните пациенти могат да избират от огромен брой профилактични проучвания на понижени цени. А също да се включат в безплатните разбори, за които има единствено такса операция. До края на месец октомври 2023 година това са кръвна захар и пикочна киселина. Повече за другите профилактични акции може да откриете на www.lina-bg.com.

Повече за „ ЛИНА ”

„ ЛИНА ” е национална верига лаборатории с над 24 години история и с най-модерната инсталация в Югоизточна Европа. В град Пловдив тя разполага с огромна централна лаборатория против „ Акваленд ”  и с мрежа от 10 манипулационни, чийто брой непрекъснато нараства. С техните адреси и работно време може да се запознаете.

Резултати всеки ден

Лаборатория „ ЛИНА ” дава резултати всеки ден, които могат да се ревизират онлайн.  Тя предлага и разнообразни услуги, като домашно посещаване от лаборант. Посещението за взимане на проби е на цена от 15 лева, като проучванията се заплащат в допълнение. За услугата е належащо авансово записване на тел.: 0700 10447.

Генетични разбори в съдействие с пионерите в своята област

В манипулационните на лаборатория „ ЛИНА ” може да дадете проби и за проучвания на Националната генетична лаборатория (НГЛ).

Изследванията на НГЛ включват:

*Дородова диагностика,

*Изследвания за хромозомни заболявания,

*ДНК разбор за многенни заболявания,

*ДНК разбор за разнообразни предразположения,

*ДНК – фармакогеномика,

*Метаболитни и ензимни проучвания за вродени метаболитни генетични заболявания.

Списък с анализите е оповестен в раздел на уеб страницата на „ ЛИНА ”.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР