Медицинска лаборатория ЛИНА отвори филиал на . Адресът е на

...
Медицинска лаборатория ЛИНА отвори филиал на . Адресът е на
Коментари Харесай

Лаборатория „ЛИНА” отвори нова манипулационна в центъра на Варна


Медицинска лаборатория „ ЛИНА ” отвори филиал на . Адресът е на комфортна локация и се намира в центъра на град Варна, под Стоматологията.

Манипулационната работи от понеделник до петък в часовете от 08:00 до 12:00 ч. Ориентир е, че в същата постройка има кабинети на общопрактикуващи лекари и експерти.

Какви проучвания можете да извършите в новата манипулационна?

На ул. " Драгоман " №44 се вземат проби за всички общоприети проучвания , които „ ЛИНА ” предлага, в това число за цитонамазки и ДНК диагностика на полово-предавани болести. Манипулационната е „ чист кулоар ”, защото все още в нея не се вземат проби единствено за PCR проби за COVID-19.

Важно е да се знае, че лабораторията има подписан контракт с НЗОК. Тя прави както проучвания по Здравна каса против направление от доктор, по този начин и на самонасочили се пациенти.

На ул. " Драгоман " №44 важат всички профилактични акции с разбори на понижени цени. Информация за тях се афишира всеки месец на , и профила на „ ЛИНА ”. Обикновено ползата на пациентите към тях е огромен, защото доста подкрепят ранното разкриване и следене на болести, като диабет, проблеми със сърцето, половата система, костите и други От началото на пандемията в акциите се включват и проучвания, които са за преболедували COVID-19.



„ На новия ни адрес в центъра на Варна пациентите могат да се включат и в безплатните ни скринингови проучвания. Всеки месец предлагаме по два разбора, които са безвъзмездни, с цел да насърчим хората да се грижат за здравето си ”, декларират от екипа на „ ЛИНА ”. Тези скринингови проучвания се правят по избор на пациента, като се заплаща единствено такса операция от 2 лева Информация за тях, както и за всички останали проучвания, можете да откриете на .

 

* обява

 

 

 

 
--> --> --> -->

Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР