Медиите още преди година съпоставиха Карбовски с МЕГЗ, когато тя

...
Медиите още преди година съпоставиха Карбовски с МЕГЗ, когато тя
Коментари Харесай

МЕГЗ започва при Карбовски - slava.bg

Медиите още преди година съпоставиха Карбовски с МЕГЗ, когато тя започва плана си “Маската”.

Успехът на онлайн формата на Каканашева предизвика злите езици да разясняват, че тя ще бъде новата конкуренция на Карбовски. Година по-късно, обаче, двамата изненадаха аудиторията като вместо да бъдат конкуренция, взеха решение да работят дружно. МЕГЗ става част от предаването на Карбовски - Втори План по БТВ.

Това показа самата Каканашева в пост в инстаграма си. Тя качи фотография, на която театралничи с Карбовски, който я е прегърнал със отбрана и застъпничество. Мегз наподобява дребна и нежна в бяло. А Карбовски мощен и с опит в черно. Под фотографията Каканашева написа “ Мислите ли, че с Карбовски ще бъдем добър екип?”

Последвано от огромни благодарности към Карбовски за доверието и шанса, които ѝ дава. Първият им общ план ще излезе още тази събота. Той ще бъде по запазената марка на Каканашева - риалити, обществен опит. Карбовски, пък, добави, че стартира работа с Каканашева, тъй като в нея с изключение на капацитет и наличие, вижда и ентусиазма и силата, които той е имал преди 20 години.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР