Медиите и блогърите най-внимателно следят за появата на някаква вътрешна

...
Медиите и блогърите най-внимателно следят за появата на някаква вътрешна
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S10+ ще има 12 GB RAM и керамичен заден панел

Медиите и блогърите най-внимателно наблюдават за появяването на някаква вътрешна информация по отношение на новите смарт телефони на Samsung. Любимата на множеството от тях тематика са флагманите и най-много Galaxy S10+ . До излизането на това мобилно устройство на пазара остана към един месец и както се очакваше, всеки ден в Глобалната мрежа се появяват нови детайлности за мобилния телефон.

Ако повярваме на софтуерните шпиони, то Samsung Galaxy S10+ ще има заден панел от специфична керамика и невероятните 12 GB оперативна памет. И още, смарт телефонът ще разполага с 1 TB флаш диск. Потребителите ще могат да избират модели с бял и черен цвят на корпуса. Популярният блогър @Ice Universe твърди, че керамичният заден панел е направен посредством специфична технология, която покачва здравината на материала. Върху керамиката ще бъде нанесен пласт, имитиращ блясъка на метал.

Към сегашен ден, единственият смарт телефон, който може да предложи 12 GB оперативна памет е Lenovo Z5 Pro GT, а 1 TB флаш диск е ексклузив единствено за Smartisan R1.

Galaxy S10+ напълно няма да е първото мобилно устройства с керамичен заден панел. С този материал интензивно опитва Xiaomi. А първа да показа на пазара смарт телефон с керамичен тил се осмели компанията OnePlus. Това се случи през 2015 година в една от версиите на OnePlus X.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР