Медии обичат да навлизат в личните отношенията на звездите и

...
Медии обичат да навлизат в личните отношенията на звездите и
Коментари Харесай

Какво пише в предбрачния договор на Кристиано и Джорджина

Медии обичат да " навлизат " в персоналните връзките на звездите и постоянно спекулират с тази тематика. Тези сред Кристиано Роналдо и Джорджина не са изключение.

Според пресата в Португалия връзката им върви надолу. Програмата Noite das Estrelas осведоми по-рано тази година, че футболистът на Ал Насър е към този момент " изтощен " от връзката и " че му е писнало от нея ". Самият той описвал държанието на дамата до него, като " надалеч от действителността " и " фриволно ".

Но дали в миналото въобще ще се стигне до разлъка? Кристиано и Джио са подписали предбрачен контракт, който контролира обстановката при положение на разлъка.

Подробностите в документа са направени от сътрудника на Кристиано - Жорже Мендеш.

Според TV Guy звездната двойка е подписала контракта през 2017 година, когато Джорджина е била бременна с най-голямата им щерка Алана Мартина, само че той е бил изменен, когато едно от двете им новородени бебета умря през април 2022 година

В случай на разлъка с именития футболист, някогашната продавачка ще получи вилата му в Мадрид. Освен това португалецът ще й заплаща по 100 000 евро на месец до края на живота й.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР