Мечтаният семеен живот при актьорите се случва доста рядко. Разводите

...
Мечтаният семеен живот при актьорите се случва доста рядко. Разводите
Коментари Харесай

Ето защо бракът на Джулия Робъртс е толкова успешен

Мечтаният фамилен живот при актьорите се случва много рядко. Разводите постоянно са скандални, не липсват изневери и интриги. Но това несъмнено не важи за чаровната Джулия Робъртс и нейният брачен партньор Дани Модър.

Тяхната обич освен, че не отслабва, а става все по-силна с годините. Актрисата не стопира да се хвали, че фамилното ѝ благополучие е нейната сбъдната фантазия.
Преди няколко дни звездата на Холивуд даде изявление, в което призна, че когато не е на фотоси, тя е стопанка, освен това на цялостен работен ден. Семейният живот ѝ доставя същинско наслаждение. Проблемите са прекомерно дребни и несъществени и са естествени за всяко едно семейство.
                             

Джулия твърди, че кариерата не е нейната единствена сбъдната фантазия. Най-доброто нещо за нея си остава фамилията и прелестният ѝ брачен партньор, от който има 3 деца. Тя постоянно копнее да се прибере при тях след дългия работен ден. 

Цели 20 години продължава брачното благополучие на звездната двойка. Модър е оператор и когато среща Джулия, тя превзема сърцето му. Той се развежда със брачната половинка си, с цел да се ожени за Робъртс и несъмнено това се оказва любовта на живота му.
Трите деца, от които две са близнаци, са щастливи да порастват с такова ужасно звездно семейство.

Джулия признава, че със брачна половинка си са си писали писма. Първото му писмо било дълго цели 7 страници, а тя към момента си го пазела. Някой ден актрисата има намерение да го покаже на щерка си Хейзъл, с което да я стимулира да си откри сходен сантиментален мъж.

Робъртс била на мнение, че децата наподобяват на нея, само че щом брачният партньор ѝ се прибирал у дома, тя незабавно възкликвала " Ето на кого наподобяват в действителност! ".

 Джулия Робъртс

Робъртс си спомня, че щерка ѝ търсела рокля за абитуриентския си бал в дрешника ѝ и напипала роклята на майка си, с която тя се появила на Оскарите през 2001 година Тя попитала майка си каква е тази рокля, а Джулия я предиздвикала да я опитва. Разбира се, роклята била прекомерно огромна за нея, само че тя изглеждала прелестно в нея.

Дани и Джулия се гордеят с дългия си сполучлив брак. Те се усещат като положителни другари, поддържат се взаимно, а тяхната обич не стопира да пораства.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР