Мечка взе и за малко не изяде телефона на несъобразителен

...
Мечка взе и за малко не изяде телефона на несъобразителен
Коментари Харесай

Мечокът Тишо взе и за малко не изяде телефона на несъобразителен посетител в зоопарка в Стара Загора

Мечка взе и за малко не изяде телефона на непроницателен клиент в зоопарка в Стара Загора. За обстановката описа друга посетителка в своя обява, която по-късно беше споделена и на страницата на зоопарка във фейсбук дружно с рекомендация към останалите хора.


До обстановката се стигнало, откакто мъжът се опитал да снима животното доста от близко.

 

" В късния следобяд през днешния ден господин взема решение да снима мечетата от близко и небрежно остава без телефон. Същият настояваше чиновниците да му го върнат, само че аз персонално скърбя за мечето ", написа Таня Койчева.

 

От зоопарка в Стара Загора обявиха, че случката е можела да приключи съдбовно за мечока Тишо и приканиха разпоредбите да се съблюдават, с цел да не се заплашва животът както на хората, по този начин и на животните.

 

„ В Зоопарка има правила - те пазят всички вас, само че и живота и спокойствието на нашите жители. Камерите, пък, са за определяне на нарушителите на тези правила, тъй като има дейности, които могат да имат тежки и необратими последици! Днес една фотография можеше да коства живота на една от нашите мечки. Лайковете в обществените мрежи не са нещо значимо, подсещаме го още веднъж! За благополучие нашият екип, дружно с ръководителя ни доктор Ивелина Илиева, действаха бързо и съумяха да предотвратят съществени последствия. Следим здравословното положение на Тишо “, показаха от зоопарка.

 

И излязоха с рекомендации и молби към посетителите: „ Не прескачайте оградните съоръжения; Не пъхайте телефони, ръце или разнообразни предмети през огражденията на местообитанията; Не хранете и не дразнете животните “.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР