McLaren отдаде почит към създателя си Брус Макларън със специален

...
McLaren отдаде почит към създателя си Брус Макларън със специален
Коментари Харесай

Автомобилът, посветен на Брус Макларън

McLaren отдаде респект към основателя си Брус Макларън със специфичен 720S в златисто-черни одежди и думи, които отекват в базата на автомобилната компания в Уокинг и до през днешния ден. MSO 720S бе показан предходната седмица на Автосалона в Дубай. Златисти детайли участват както в интериора, по този начин и в екстериора му, а термичният щит на мотора е изработен от 24-каратово злато. Предният сплитър, въздушните отвори, задната ризница и покривът са сменени с по-лекия и безценен въглерод. Такъв има даже на страничните огледала.

 Автомобилът с обръщение, въодушевен от Брус Макларън @@@

Най-големият акцент на автомобила се намира на задния спойлер и точно той отличава автомобила от всички останали 720S. Там се намира най-разпознаваемият откъс на Брус Макларън – " Life is measured in achievement, not in years alone ", изписано на арабски в синхрон със събитието в Дубай.

 Автомобилът с обръщение, въодушевен от Брус Макларън @@@

Отляво на кормилото се намира и плочката, която демонстрира, че автомобилът е уникален. Персонализирането на общоприетия 720S е лишило на чиновниците повече от 120 часа работа, 30 от които - прекарани единствено върху задния спойлер. Извън измененията в екстериора и цветовата тематика, техническите характерности на автомобила са общоприети – 710 кс, доставяни от 4-литров V8 турбодвигател на McLaren, с оптималната скорост от 340 км/ч и ускоряване от 0 до 100 км/ч за 2.8 секунди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР