Mazda6 е елегантната луксозна лимузина сред моделите на японската марка.

...
Mazda6 е елегантната луксозна лимузина сред моделите на японската марка.
Коментари Харесай

Елегантен юбилеен модел на Mazda6

Mazda6 е елегантната първокласна лимузина измежду моделите на японската марка. С Mazda6 20th Anniversary, японският производител на коли чества 20-годишнината на своята серия от междинен клас. Наследникът на Mazda 626 беше показан за първи път в първото си потомство през 2002 година дружно с рекламния слоган " Zoom Zoom " и се трансформира в един от най-продаваните модели в своя клас на европейския пазар.

Mazda6, към този момент в своето трето потомство, чества своя значим рожден ден с първокачествен специфичен модел, който може да бъде поръчан единствено с четирицилиндровия Skyactiv-G 194 със 143 кВт/194 к.с., работен размер 2,5 литра и шестстепенна автоматизирана предавателна кутия.

Светлокафявата тапицерия на седалките е направена от напа кожа и перфориран " Leganu Vegan Suede " със светлокафяви декоративни шевове и панели, направени от същия материал, контрастират с черна тапицерия и черни приложения с тип на дърво и дружно с разнообразни декоративни детайли обезпечават благородна атмосфера на борда.

Оборудването включва стъклен покрив, звукова система Bose, матрична LED осветителна система и LED вътрешно осветяване с околна светлина, електрически регулируеми предни седалки, отопляеми предни и задни седалки, и вентилация на предните седалки, 360-градусов екран, head-up екран, радарно основана система за круз надзор с разширена функционалност за подкрепяне в тапите и системата Mazda Connect с Apple " CarPlay " (безжична) и Android " AutoTM ".

Релефните лога за 20-та годишнина на облегалките за глава и надписите на предните калници акцентират изключителния темперамент на специфичния модел, който се предлага във разновидности седан и комби. Специалният модел 20th Anniversary се предлага от 48 650 евро (седан или комби на същата цена) и е в горната част на гамата съоръжение, което Mazda пренареди за моделната година 2023.

В гамата на модела с изключение на юбилейния модел са още разновидностите " Prime Line ", който стартира от 32 900 евро, „ Center Line “ от 36 500 евро, който предлага, наред с други неща, новата функционалност за подкрепяне в тапи (Cruising & Traffic Support - CTS; единствено дружно с автоматизирана скоростна кутия), „ Exclusive Line “ от 39 850 евро включва матрица LED осветителна система, звукова система Bose, 19-цолови лети джанти и нова алтернатива за апостериори зареждане за смарт телефони.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР