Майтапите между Хю Джакман и Райън Рейнолдс са всеизвестни. Двамата

...
Майтапите между Хю Джакман и Райън Рейнолдс са всеизвестни. Двамата
Коментари Харесай

Странни, но забавни: Коледните пуловери, които не всеки би облякъл

Майтапите сред Хю Джакман и Райън Рейнолдс са общоизвестни. Двамата постоянно обичат да си вършат смешки един с различен още от началото на своето другарство, случило се на снимачната площадка на кино лентата "X-Men: Началото ", в който си партнират. Ето за какво преди две години по това време австралиецът реши да се посмее добре на гърба на своя другар Райън Рейнолдс, погаждайки му следващия занимателен номер. За задачата той го кани на празненство, казвайки му, че то има наложителен дрескод, включващ грозни коледни пуловери. За да бъде измамата цялостна, като собствен съизвършител в нея звездата от "Ван Хелсинг " въвлича още едно известно лице, с което поддържа положителни връзки, а точно Джейк Джиленхол, удостоверил пред Рейнолдс изискването за облеклото.

Появявайки се на тържеството обаче, брачният партньор на Блейк Лайвли открива, че той е единственият посетител с сходна неуместна дреха, която в неговия случай прилича опаковката на подарък в зелено и алено с огромна златна панделка на гърдите. Само че преди да успее да я смъкна, сътрудниците му съумяват да запечатат триумфа си в няколко фрагмента, на които се усмихват триумфално, до момента в който той се мръщи в израз на неодобрение. Впоследствие изображенията се появиха в интернет, споделени от самия Рейнолдс, който с това си деяние потвърди, че има възприятие за самоирония, позволяващо му да понася с достолепие всяка насмешка.

И до момента в който явно за звездите духовитите коледни пуловери са нещо срамно, съществуват доста хора, които въпреки всичко ги правят оценка по достолепие. След този случай стотици консуматори на обществените мрежи започнаха да споделят във виртуалното пространство свои фотоси, разкриващи традицията им да ги носят през съвсем всеки ден от декември, поддържайки приповдигнатото въодушевление и радостния дух, присъщи за сегашния празничен сезон.

Някои от тях споделят, че преди години, когато са били по-млади, фактически са се смущавали от концепцията да се появят в сходно облекло даже пред личното си семейство, само че с течение на времето нещата последователно са се трансформирали и към днешна дата просто не могат да си показват последните седмици от годината без него. Нещо повече, има и такива, които акцентират, че защото не постоянно съумяват да намерят задоволително добър пуловер, запретват ръкави и сами си създават подобен с подръчни материали. А в този момент дано да забележим най-сполучливите измежду тях, без значение дали са купени, или ръчно направени:

Мисля, че тази година в действителност ще впечатля сътрудниците си на коледното ни празненство.

С
Моят 11-годишен наследник самичък сътвори този пуловер.
С
Съдейки по ръкавите, очевидно даже динозавърът не е случил на подобаваща дреха.

Аз и шефът ми взехме решение да си организираме съревнование за най-грозен коледен пуловер. Според вас кой победи?

Има хора, които са надарени с повече креативност от останалите... Моят другар е живото доказателство за това.

Родителите ми към момента не са обърнали внимание на пуловера ми... Чудя се по какъв начин ли ще реагират, когато виждат какво вършат елените на него.

Нямах коледен пуловер за фирменото празненство през днешния ден, по тази причина взех решение самичък да си направя един.

Мисля, че тази година братовчед ми публично прекали с избора си на облекло...

Да, единствено на простаците им се постанова да работят по празниците.

Не знам кой е по-изненадан - младият Дядо Коледа, изобразен върху тоалетна паница на дрехата, или аз, когато моята майка ми я подари.

Традицията за грозни коледни пуловери стигна даже в учебното заведение ми... Ето ме и мен, запътен към класната стая за първия час. Чудя се по какъв начин ли са се облекли съучениците ми.

Ето по какъв начин можете да съсипете облика на Рудолф...

Нужно ли е да прецизирам, че завоювах конкуренцията за най-ужасен коледен пуловер в офиса? Благодаря ти, Св. Ник Кейдж!

Тя несъмнено води нещата на идващото равнище.

Рожденикът през днешния ден...

Чувствам се като същинска коледна матрьошка!

Подарък от жена ми... Как въобще си е помислила, че ще ми хареса?

Ами, честита Коледа на всички!

Когато имаш единствено няколко минути да измислиш дизайн за противен коледен пуловер, преди тържеството на работното място да е почнало...

Е, това в действителност е най-ужасната дреха, която видях тази година!

Грозен коледен пуловер, изработен от дребни грозни коледни пуловери... Аз съм талант!

След като години наред моите родители ми подаряваха ужасни облекла за Коледа, взех решение да им върна жеста.

Сн
Поне има къде да си държа бирата, отново е нещо.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР