Майките на деца с увреждания от протестната инициатива Системата ни

...
Майките на деца с увреждания от протестната инициатива Системата ни
Коментари Харесай

Протестиращите майки с писмо до майките на министри и депутати

Майките на деца с увреждания от протестната самодейност " Системата ни убива " изпратиха писмо до майките на министрите в държавното управление и до майките на народните представители в Народното събрание.

" Където и да сте. Там горе или тук долу, все поглеждате към децата си. Все се тревожите за тях. Сигурни сме. Знаем, че ги обичате, каквото и да споделят за тях хората. Другите не ги обичат доста, тъй като са политици, а те не са харесвани доста. Но Вие ги обичате, тъй като сте майки и постоянно ще бъдете такива за тях ", пишат майките на деца с увреждания, които над 120 дни стачкуват под разнообразни форми с претенции към страната за радикални промени в обществената система.

" Това е доживотна обич, а за нас с изключение на любов, е и доживотна присъда. Защото и нас не ни харесват доста... и децата ни не харесват. Говорете им, където и да сте, че са хора. Вие сте ги създали такива с грижи и обич. Утре няма да са политици и ще упорстват да останат хора и Вие ще желаете това ", споделят майките в прочувственото си отворено писмо.

" Ние просто желаеме да знаят, че и ние обичаме, и ние отглеждаме индивиди, и ние желаеме да сме хора. Днес, а не в миналото, тъй като нашият мандат няма край. Той е вечно ", приключва обръщението на майките на деца с увреждания към майките на министрите и депутатите.



Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР