Майката на загиналата 24-годишна Анна-Мария Милчева след тежкия удар на

...
Майката на загиналата 24-годишна Анна-Мария Милчева след тежкия удар на
Коментари Харесай

Майката на Ани, която загина на бул. Сливница публикува снимки на нея и Явор и разплака всички с думите

Майката на починалата 24-годишна Анна-Мария Милчева след тежкия удар на столичния бул. „ Сливница “ изрази признателност за поддръжката и насочи апел във Facebook.

„ Мили хора, благодарим, че показвате респект в памет на децата ни! Нямаме сили да слезем при вас, само че ви благодарим от сърце и душа. И апелирам ви, не спирайте митинга, с цел да има смяна на Закона за придвижване по пътищата и да няма други погубени животи “, написа тя.

Експертиза разкри истината за съдбовната злополука на „ Сливница “!

Майката на Ани и по-рано е разгласила постове за починалата двойка. Под тях консуматори на мрежата изричат съболезнования на почернените фамилии.

След тежкия случай живеещите в региона се събраха, с цел да почетат жертвите и да стачкуват против неналичието на ограничения против войната по пътищата. Те блокираха бул. „ Сливница “.

По-рано Софийски градски съд остави в ареста Адриан Антонов, упрекнат за тежката злополука на 8 май. Според съда, в случай че е на независимост, той може да извърши ново закононарушение.

При конфликта починаха 24-годишната Анна-Мария Милчева (24) и 23-годишният Явор Стоянов. Според експертиза Адриан Антонов е карал със 102 км/ч.

В правосъдната зала той сподели, че съжалява за случилото се и изрече съболезнования на фамилиите на починалите.

Решението на съда не е дефинитивно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР