Майката на убитата 7-годищна Дамла в Момчилград заключила веднъж, отивайки

...
Майката на убитата 7-годищна Дамла в Момчилград заключила веднъж, отивайки
Коментари Харесай

ОГРОМНА МИСТЕРИЯ! Майката на убитата Дамла заключила веднъж, когато се прибрала трябвало да...

Майката на убитата 7-годищна Дамла в Момчилград заключила един път, отивайки на работа. Когато се прибрала, било заключено два пъти… Това разказала дамата пред служителите на реда, когато се прибрала от работа и намерила детето си мъртво с тиксо на устата, оповестява родопи24.

Както е известно, мъртвец на момиченце на 7 години бе открит тази заран в апартамент на 3-ия етаж в жилищен блок "Слава " в центъра на Момчилград.

Безжизненото тяло на щерка си разкрила майката С. М., която се прибрала от нощна промяна в „ Теклас-България “, която фабрика се намира на към 10 км от Момчилград.

На потегляне от жилището нощес тя заключила външната врата с едно завъртане на ключа. На сутринта й направило усещане, че се наложило двойно завъртане на патронника и едвам тогава вратата се отворила.

Бащата на момиченцето се намира в чужбина. Малката Дамла имала и по-голям брат, само че пък той се намирал в Турция.

„ Убили са дребното „ слънчице “. Така я наричахме. Не можете да си визиите какъв брой красиво лице имаше “, разплака се жена от прилежащ блок.

Тя е разговаряла с майката на Дамла, която декларирала, че щерка й лежала върху леглото, само че устата й била запушена с тиксо.

Разследващите работят по версията за ликвидиране по изключително нечовечен метод. На този стадий от прокуратурата и полицията не дават информация. Тялото е превозено в Кърджали за аутопсия.

На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско наличие.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР