Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир

...
Майката на бебето, чиято плацента генетикът с криминално досие Владимир
Коментари Харесай

Бебето на бияча от Шейново няма да носи името на баща си


Майката на бебето, чиято плацента генетикът с престъпно досие Владимир Стоянов по този начин и не получи, е мощно смутена и шокирана от случилото се.

Жената, за която екипът на “Шейново” се грижи безрезервно от събота, без да разреши случаят да повлияе на отношението му, е отказала да запише бебето с името на бащата.

Тя е родила наследник със секцио, осъществено от доктор Гагова. Веднага след интервенцията бащата е почнал настоятелно да желае да получи плацентата, потвърждавайки, че шефът на болничното заведение доцент Румен Велев му е заречен. "Абсолютна неистина ", разяснява доктор Велев.

Той даже не питаше за положението на бебето, споделя шокирана колежка на доктор Гагова от съботната промяна.

Освен това майката е помолила полицията да ѝ спомага да вземе персонални движимости и нужните за бебето неща от вкъщи им, написа "24 часа ".

Тя към този момент е била там, съпроводена от униформените, и изнесла багаж. Вероятно това се е случило, до момента в който Стоянов бе в ареста, тъй че е избегнала срещата с насилника.

Жената не желаела повече да има общо с мъжа, протегнал ръка на лекарката. Именно по тази причина записала сина им със своето име - все едно бащата е незнаен.

Задържаният Владимир Стоянов се държа безочливо в съда, смя се и даже упрекна докторката в неистина. Това стана във вторник в Софийския областен съд, където прокуратурата изиска непрекъснат арест за насилника, блъснал в лицето доктор Албена Гагова на 1 юли по обяд.

В правосъдната зала Стоянов се провикна, до момента в който прокурор Стела Карабова обясняваше за предходните му осъждания, по които е оправдан. Те са за владеене на дрога, обир и нелегално влизане в страната. Мъжът има 2 висящи каузи - за завлечен от възпитаник сребърен синджир и несъзнателен палеж. Разследват го и за укриване на 22-ма иракчани в къща в София. “Това няма нищо общо с делото”, извика той.

Съдия Кирил Димитров му изясни, че ще му даде думата, само че Владимир още веднъж се обади и съобщи, че няма никакви доказателства против него.

"Искам записи от камери и очевидци ", сподели той. Едва след претенциите му прокурор Карабова съумя да каже, че още на 1 юли служители на реда са се обадили по телефона на Стоянов, само че откакто е схванал кои са, незабавно е затворил.

Тя удостовери и информацията, че откакто е блъснал лекарката, генетикът е подстригал косата си. “Опитал се е да провали разпознаването”, сподели Карабова, само че все пак доктор Гагова не се объркала, а показала точно него.

Стоянов даже си разреши да хвърли виновността за багра над доктор Гагова: “Аз през вчерашния ден през целия ден по малкия екран виждам, че потърпевшата не помни какво се е случило. Има контузия на главата. Сега сякаш нещо си спомняла, откакто някой, който не е директен очевидец, споделил, че нещо се случило. Несправедливо са трансферирали виновността на почтено лице. В случая аз”, съобщи мъжът.

Макар да няма директни очевидци или камери, все още изрично е ясно, че Стоянов е блъснал лекарката, която получила разтърсване, счупени кости в носа, рана на горната джука и синини, изясни магистратът. Заради висящите му каузи, “бруталното и грубо” посягане против лекарката и остриганата коса Димитров го остави в ареста.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР