Майката на аржентинския футболен магьосник Лионел Меси - Селиа Кучитини

...
Майката на аржентинския футболен магьосник Лионел Меси - Селиа Кучитини
Коментари Харесай

Майката на Меси: Критикуват го, защото не са го виждали как плаче

Майката на аржентинския футболен вълшебник Лионел Меси - Селиа Кучитини - го отбрани от рецензиите по време на свое посещение в локална телевизия преди втория дуел на Аржентина против Хърватия на Мондиал 2018. Бълхата още веднъж попадна под обсега на всеобщо неодобрение, откакто пропусна дузпа против Исландия и срещата приключи единствено 1:1.

“Аз и цялото ни семейство страдаме доста, когато Лео е подложен на критика за напъните, които поставя в името на националния тим. Хората обаче не са го виждали в светлината, в която съм го виждала аз. Те не са го виждали по какъв начин плаче, по какъв начин страда и по какъв начин претърпява всичко отрицателно, което се случва. Няма нещо, което той да желае повече, в сравнение с да завоюва международната купа и да я донесе в Аржентина. Това е нещо, което постоянно е желал да направи”, изясни Селиа.

Меси има четири финала с националния тим (3 в Копа Америка и 1 на Мондиал 2014), само че най-ценните му интернационалните титли са международната купа за младежи 2005-а (вкарва два гола за успеха с 2:1 над Нигерия и става голмайстор на шампионата с шест попадение), както и олимпийската купа в Пекин 2008. ВИЖТЕ ТУК ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018! Мондиал 2018 2 кръг, четвъртък 21 юни  Аржентина 21:00предстои  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР