Майката на 14-годишния Денис, който е задържан с обвинение за

...
Майката на 14-годишния Денис, който е задържан с обвинение за
Коментари Харесай

Майката на 14-годишния Денис с първи думи в ефира след убийството във Варна: Той е много кротък, никога друг път не е нападал

Майката на 14-годишния Денис, който е арестуван с обвиняване за убийството на 53-годишен скитник във варненския квартал " Владиславово " даде изявление преди минути онлайн в ефира на bTV.

" Не мога да го приема това нещо. Той е доста мирен. Пращахме го на учебно заведение, по-късно се прибираше, стоеше си повече вкъщи. Как и по каква цел го е направил - и аз не знам. Не е правилно, че е гледал филми с някакъв супер воин, от който се е въодушевил. Играеше на една игра. Слушахме божни песни и гледахме филми с другите ни две деца. На 20 януари се прибра доста изплашен. Питах го " какво правиш мамо, по какъв начин си ", а той сподели, че желае да спи и си легна. Нищо друго не съм схванала с изключение на, че беше изтощен. Разбрах за убийството, когато служителите на реда го взеха от къщи на 21 януари ", сподели майката.

Тя призна, че като всеки родител се грижи за детето си. " Естествено! Питам го по какъв начин е било на учебно заведение, с кои деца се движи. Ние не го пускаме с другари да върви доста в махалата. Не знам по какъв начин се откри с тези другари. Другото арестувано момче - Камен, не живее тук, пристигнал е при баба си. И той е хубаво дете, както и другите две, които споделят, че са били на мястото. Не мога да си обясня случилото се. Лапешка работа, детска работа. Никога не е нанасял побой Денис различен път, да ми го потвърдят с документи. Аз си знам детето. Караме го да учи, както и дъщерите ни, които са девети клас и шести клас ", изясни още Албена. 

Тя се надява, че Денис ще бъде пуснат под домакински арест. Тя не чака присъда, защото той е дребен. Майката сподели още, че не е е познавала бездомника, само че съжалява за случилото се с него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР