Майкъл Дрискол, ръководител на бюрото на ФБР в Ню Йорк,

...
Майкъл Дрискол, ръководител на бюрото на ФБР в Ню Йорк,
Коментари Харесай

ФБР: Чиновници на Путин ще си сътрудничат със Запада

Майкъл Дрискол, началник на бюрото на ФБР в Ню Йорк, сподели, че някои от висшите чиновници на Кремъл може да потърсят леговище в Съединените щати поради войната, стартирана от Путин в Украйна. Това съобщава The Telegraph.

Според него това е сериозен спор и се виждат различия измежду съветските жители, тъй че един от несъгласните кремълски апаратчици ще се опита да се сбогува с съветския президент, защото броят на починалите съветски военнослужещи пораства.

„ Има опция някой да желае да приказва с нас за това и може би да се опита да направи верния ход за по-доброто “, сподели Дрискол, добавяйки, че това се е случвало доста пъти в историята.

Журналистите оповестяват, че редица държавни чиновници към този момент са минали на страната на Запада, загатва се името на политика Анатолий Чубайс, който през разнообразни години е заемал високопоставени позиции в Руската федерация, да вземем за пример оглавявал е министерството на силата.

Съобщава се, че ФБР се е пробвало да вербува съветски дипломати посредством реклами в обществените медии.

В такива известия се показва, че информацията, предоставена на ФБР от членове на обществеността, е най-ефективното средство за битка със заканите. „ Ако имате информация, която може да помогне на ФБР, апелирам, уведомете ни “, се споделя в известието.

Припомняме, кремълският хайлайф в суматоха моли Запада да помогне за спиране на войната в Украйна. Според публицисти членовете на най-близкото обграждане на Путин страдат от западните наказания, което изяснява тяхната антивоенна позиция.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР