Майкъл Джексън имал огромно желание на бъде баща и поел

...
Майкъл Джексън имал огромно желание на бъде баща и поел
Коментари Харесай

Излязоха тайни от личния живот на Майкъл Джексън

Майкъл Джексън имал голямо предпочитание на бъде татко и поел напълно грижите за децата си, защото брачната половинка му Деби Роу нямала предпочитание да бъде майка, заяви английският в. " Мирър " mirror.co.uk, представен от " Дарик ".

Кралят на поп музиката умря на 25 юни 2009 година на петдесет години. Той има три деца - Принс Джексън, Парис Джексън и Бланкет Джексън. Майкъл Джексън се ожени за Деби Роу през 1996 година, шест месеца след развода с първата си брачна половинка Лиса Мари Пресли. Роу е майка на Принс и Парис.

Лиса Мари Пресли изясни повода за развода с желанието на Краля на попа да има семейство, до момента в който тя не желала деца по това време. Майкъл Джексън не желал да си губи времето и желал да бъде с някого, който по-скоро да му роди деца. Лиса Мари сподели, че Деби Роу се свързала с Майкъл Джексън и го уверила, че е подготвена да износи и роди децата му, в случай че двамата се съберат. Това било задоволително, с цел да го убеди да стартира тази нова връзка. Скоро по-късно двамата сключили брак и Деби забременяла с Принс. Година след него се родила и щерка им Парис.

Деби обаче призна в телевизионно изявление през 2003 година, че в никакъв случай не е желала да бъде майка. " Направих го, с цел да бъде той татко, а не с цел да бъда аз майка ", сподели тя тогава.
Тя високо цени напъните на Майкъл като родител и сподели, че той е обезпечил на децата сигурност, благополучие и здраве.

" Майкъл се грижеше напълно за тях...Аз не сменях памперси. Не ставах измежду нощ, даже и да бях там, Майкъл вършеше всичко ", добави тя.

Бракът на Деби и Майкъл завърши година след раждането на Парис, през 1999 година Деби се съгласи да даде напълно родителските права на артиста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР