Майкъл Бубле напуска сцената. Дискретно. На 43-годишна възраст, канадският певец

...
Майкъл Бубле напуска сцената. Дискретно. На 43-годишна възраст, канадският певец
Коментари Харесай

Майкъл Бубле напуска сцената

Майкъл Бубле напуща сцената. Дискретно. На 43-годишна възраст, канадският артист описа пред Дейли Майл за отчаянието, което му е предизвикал ракът на сина му Ноа, и решенията, които е взел. Изправен пред жестоката болест, цялото му създание, цялото му усещане за живота, се е преобърнало с главата надолу.

"Вече нямам сили за всичко това. За известността, за нарцисизма ", изяснява артистът. Ракът на черния дроб на Ноа бил диагностициран преди две години, когато детето било едвам на три.

Майкъл Бубле и брачната половинка ми, аржентинската певица Луизана Лопилато, прекратиха тогава всичките си задължения, с цел да се посветят на сина си, напомня Фигаро.

Ако турнетата, приходите, славата били причина за паника преди заболяването на Ноа, през днешния ден те към този момент нямат никакво значение. "Реших повече в никакъв случай да не видя името си, отпечатано на плакат, в никакъв случай повече да не употребявам обществените мрежи ", признава Майкъл Бубле.

Певецът върви в болничното заведение всеки ден. "Никога не я назовах болница, постоянно й споделях "хотел " на смешка. Опитах се да извлека всичко, което мога от това ", прибавя Бубле.

"Когато научиш сходно вест, просто искаш да умреш. Дори на знам по какъв начин съм траял да вдишвам ", доверява още артистът, който е четирикратен притежател на "Грами ". "Трудно ми е да приказвам за това, тъй като не е моята история, а тази на Ноа ".

Ноа Бубле сега е в ремисия. Баща му се готви да издаде новия си и финален албум - "Любов " - през ноември 2018 година С възприятието, че си потегля почтено: "Направих идеалния запис. Сега мога да си потегли, бидейки на върха ".

Източник: glasove.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР