Майка загина трагично, след като се задави с храна, докато

...
Майка загина трагично, след като се задави с храна, докато
Коментари Харесай

Трагедия! Майка се задави пред децата си, загина

Майка почина трагично, откакто се задави с храна, до момента в който готвела вечеря пред очите на колегата си и дребните си деца.

33-годишната Шиохан Роуз Симъндс паднала открита на пода в кухнята, до момента в който приготвяла храна за фамилията си в дома им в Довър, Кент, на 24 февруари. Г-жа Симъндс, наричана от околните си Бон и Бони, била откарана по неотложност в болница „ Уилям Харви “, Ашфорд, само че умряла на 1 март, откакто прекарала една седмица в кома. Но със гибелта си тя дарила живот.

Семейството разкрива, че са „ толкоз горди “ със своето „ синеоко момиче “, откакто разкрили, че тя е записана като донор на органи.

 „ Тя беше толкоз прелестна, беше толкоз радостна, би помогнала на всеки. Всички се пробваха да й оказват помощ да оцелее, само че тя просто се задави. Може да се случи на всеки ", показа Джон Симъндс, нейният татко.

Партньорът на госпожа Симъндс, неговият наследник и нейната двегодишна щерка станали очевидци на трагичния случай. Те споделят, че „ целият им свят се е срутил “.

След като прекара една седмица в болница, на фамилията било казано, че тя няма да може да оцелее. Г-жа Симъндс е изразила предпочитание да подари органите си, а нейните близки почели желанието ѝ.

Нейното сърце, двата бъбрека, черен дроб, панкреас и двете роговици бяха превозени до разнообразни рецепиенти в цяла Британия, написа " Дейли Мейл ".

Бащата на госпожа Симъндс споделя, че защото тя е дарила толкоз доста органи, усеща, че „ някъде там тя към момента върви “.

Хора са стартирали акция за групово финансиране, с цел да покрие разноските по погребението и да поддържа и двете й деца.

Жената оставя две деца, 14-годишен наследник и двегодишна щерка, която също като майка си е герой, родена е единствено на 29 седмици.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР