Майка от Обединеното кралство скърби за смъртта на 26-годишния си

...
Майка от Обединеното кралство скърби за смъртта на 26-годишния си
Коментари Харесай

„Кетаминът в пикочния мехур“ убива 26-годишен син: „Той изпитваше много болка“, казва майката

Майка от Обединеното кралство скърби за гибелта на 26-годишния си наследник, който беше толкоз привързан към Кетамин, че пикочният му мехур се сви до размера на топче.

„ Това лекарство е палач “, сподели 47-годишната Клеър, майка на починалия Райън Роджърс, до момента в който приказва за The Times Of London. „ Това е взимане на пикочни мехури от дребни деца. “

Кетаминът е дисоциативен анестетик, употребен за лекуване на болежка и меланхолия, само че става все по-популярен на празненство сцената заради мощните си халюциногенни резултати.

Съобщава се, че Роджърс, в миналото изгряваща звезда на компютърното инженерство, е открит мъртъв под душа предишния април с съдбовна доза от клубния опиат в тялото си след дългогодишна борба с болки в пикочния мехур. По време на гибелта му потенциалът на пикочния мехур на британеца е бил 150 мл – по-малко от една трета от естествен възрастен.

„ Пикочният му мехур се беше смалил до размерите на мрамор “, разказва обезумялата майка на умрелия. „ Беше в действителност разязвено. “
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР