Майка на 5-годишно дете твърди, че вече половин година чака

...
Майка на 5-годишно дете твърди, че вече половин година чака
Коментари Харесай

Възпитателка в детска градина пратила дете в болница с ритник в слабините 

Майка на 5-годишно дете твърди, че към този момент половин година чака институциите да вземат отношение по отношение на случай с детето ѝ в частен детски център. През ноември, по думите на дамата, синът ѝ е получил контузия в региона на слабините след удар от преподавател в детското заведение. Вследствие на контузията се стига и до интервенция.

„ На мястото видях детето си уплашено, с пострадвания в региона на слабините и леко кръвотечение. В градината ми споделиха, че той се е държал нападателно с една от учителките и че тя е била принудена да изпъне леко крайници си към него, като не е очаквала, че ще попадне в деликатното място ”, описа Татяна Узун.

В „ Пирогов ” лекарите откриват разкъсно-контузна рана, хематоми и кръвонасядания в региона на пениса. Наложила се незабавна интервенция, изяснява майката на момчето. „ Поискахме съдебномедицинско проучване. В документа написа, че такава контузия може да бъде получена посредством мощен удар или голям брой по-леки такива ”, прецизира Узун, съобщи NOVA.

От детския център обявиха, че ще изчакат способените органи да се произнесат по изказванието на родителите. Коментират още, че в последните месеци центърът е подложен на непрекъснати инспекции, които не са възпрепятствани. Заявяват, че са били потърсени от родителите през декември с искане детето да продължи да посещава детското заведение. След получен отвод, родителите са поискали парично обезщетение в размер на 50 000 лева Впоследствие е заведен и правосъден иск за 35 190 лева

„ Искаме обективен развой. Все още няма дата за правосъдно дело. Като майка не ми е елементарно да слушам по какъв начин детето ми страда. И да чувствам това изтощение. От будно, пламенно и жизнерадостно дете, се трансформира в затворено и недоверчиво момче ”, показа майката.

Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР