Майка им била Алина Кабаева, бившата олимпийска състезателка по художествена

...
Майка им била Алина Кабаева, бившата олимпийска състезателка по художествена
Коментари Харесай

Конспиративни слухове: Тайни синове на Путин живеели в луксозно имение, имали колекция от Лего

Майка им била Алина Кабаева, някогашната олимпийска състезателка по художествена гимнастика, твърди " следствие " на английския " The Times "
Владимир Путин има двама дребни сина, които са скрити от света в строго охранявана президентска резиденция и рядко поддържат връзка с други деца, заяви съветски уеб страница за проверяваща публицистика, представен от The Times.

Майка им е Алина Кабаева, някогашната олимпийска състезателка по художествена гимнастика, чиято връзка с Путин е обществена загадка в Русия повече от десетилетие, заяви " Центърът за досиета ".

Деветгодишният Иван и петгодишният Владимир-младши прекарват по-голямата част от годината в голямото имение на татко си край езерото Валдай, северозападно от Москва, където са заобиколени от гувернантки, бавачки, учители и офицери от Федералната гвардейска работа на Кремъл. Резиденцията на Валдай е предпазена от системи за противовъздушна защита, откогато Русия стартира ново навлизане в Украйна през 2022 година

Обширният отчет е формиран благодарение на чиновник в резиденцията на Валдай, оповестиха от " Центъра за досиета ". Медията твърди, че е проверила самоличността на служителя и че той е нает от семейство Путин.

Докладът дава детайлности за съвсем всеки аспект от живота на децата. Според него те имат голяма сбирка от комплекти Лего и iPad, който се употребява за игри и видео уроци. Има две понита, зайци и куче санбернар, за което се грижат пазачите на Кремъл, само че живее със фамилията.

„ Те би трябвало да играят най-вече сами или с възрастни “, се споделя в репортажа. „ Те виждат родителите си единствено късно вечер. “

Момчетата Путин имат персонални готвачи, които подготвят обособени ястия за тях. Подобно на татко си, те имат лични чаши и пият единствено от тях. Съобщава се, че към обяд децата се хранят, по-късно подремват и откакто се разсънят, има уроци и спорт.

Путин в никакъв случай не е споменавал непосредствено момчетата. Тази седмица обаче той сподели на възпитаници в Сибир, че „ Членовете на фамилията ми, дребните, приказват китайски “. Синовете му също учат британски и немски.

Иван е роден напролет на 2015 година в родилната клиника Sant’Anna в швейцарския град Лугано, до момента в който Владимир младши е роден напролет на 2019 година в Москва, се споделя в отчета. Точните рождени дни на децата са известни единствено на членовете на фамилията.

Твърди се, че Путин и Кабаева са пуснали публикация за преподавател по британски онлайн тази година. " Центърът за досиета " заяви, че обявата е оповестена от основаната в Москва компания English Nanny, която набира личен състав за богати фамилии в Русия.

Обявата не разпознава клиентите, само че предизвести, че фамилията живее в изолираност и че бъдещият претендент би трябвало да се подложи на две седмици карантина, преди да стартира работа там. По време на пандемията хората, които се срещнаха с Путин, също бяха принудени да се самоизолират за две седмици авансово.

На личния състав е неразрешено да напуща територията на имението, само че може да употребява фитнес зала и тенис корт. Предлаганата заплата е £6500 на месец. " Центърът за досиета " твърди, че текучеството е огромно. Обявата гласи, че организацията познава фамилията добре и е намерила няколко британски и немски учители за тях в предишното.

Въпреки че в предишното са имали чиновници от Англия и Нова Зеландия, в този момент се споделя, че Путин избира хора от страни, другарски настроени към Русия, като Южна Африка.

През февруари и март момчетата се реалокират в първокласна резиденция покрай курорта Красная поляна, където се учат да карат ски. Те прекарват юли и август на първокласни яхти, нормално във Финския залив, на брега на Черно море и северните езера на Русия. Момчетата пътуват с брониран трен или частен аероплан.

Техните имена не са включени в формалните бази данни и са им предоставени „ документи за прикритие “ от типа, предоставян на шпиони или хора в стратегии за отбрана на очевидци, се споделя в отчета.

Руският президент приказва за неприязънта си към американските анимационни филми, сравнявайки ги неподходящо с анимационните филми от руската ера. Твърди се обаче, че Иван е огромен почитател на " Дисни " и нервира Путин, като се преструва на герои от най-популярните филми.

Путин има две възрастни дъщери от някогашната си брачна половинка Людмила. 39-годишната Мария Воронцова е ендокринолог, а 38-годишната Катерина Тихонова е механически началник и някогашна танцьорка по акробатичен рокендрол. Путин в никакъв случай не ги е признавал за свои дъщери и ги назовава „ тези дами. "

Говори се също, че има щерка, Луиза, на 21, от спекулация, която минала малко преди да стане президент през 2000 година

Говори се, че Иван няколко пъти е споделил на своите преподаватели и защита, че Путин е бил толкоз благополучен, когато се е родил, че е извикал „ Ура! Най-накрая! Момче! “

Путин е пословично обидчив за персоналния си живот. Когато през 2008 година вестник в Москва заяви, че има връзка с Кабаева, той сподели: „ Винаги съм имал отрицателно отношение към тези, които с хрема и еротични мечти се месят в живота на другите хора. “ Скоро по-късно вестникът беше закрит.

" Центърът за досиета " е учреден от Михаил Ходорковски, някогашен олигарх, прекарал 10 години в съветски затвори, откакто обществено упрекна високопоставени чиновници в корупция. Медията признава, че е разкрила фотоси на най-големия наследник на Путин, само че е избрала да не ги разгласява по етични аргументи. „ Иван Путин е малолетен и не носи отговорност за дейностите на родителите си и сама по себе си външният му тип не съставлява публичен интерес “, написа в него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР