Маями. Три билборда, разположени в Маями след масовата стрелба в

...
Маями. Три билборда, разположени в Маями след масовата стрелба в
Коментари Харесай

Evening Standard: Серия от билбордове в Маями призовават за контрол върху оръжията В САЩ

Маями. Три билборда, ситуирани в Маями след всеобщата пукотевица в учебно заведение във Флорида приканват за надзор върху оръжията в Съединени американски щати написа в публикация на лондонския вестник Evening Standard .
Серията от билбордове гласи: „ Касапница в учебно заведение “, „ И към момента няма надзор върху оръжията “. „ Защо по този начин, Марко Рубио? “. Идеята за билбордовете е взаимствана от сходна акция в Мисури. Подобна акция имаше и в Лондон по отношение на неналичието на прогрес след пожара в „ Грийнфил Тауър “. Билбордовете са сложени от групата деятели „ Авааз “, които акцентират даренията, които сенаторът от Флорида Марко Рубио получава от Националната асоциация на притежателите на оръжие (НРА). Думите на сенатора, който назовава учебната пукотевица „ необяснимо “, а не непростимо действие се посрещат с неодобрение в цялата страна съгласно деятелите от Авааз. Те декларират, че Флорида има изключително омекотен закон за владеене на оръжия и Рубио, който е подсилен от НРА, в никакъв случай не се е опитвал да го промени.
„ Има 334 случая на всеобща пукотевица през последните дванайсет месеца и никаква смяна в законите за владеене на оръжие от 1994 година насам “, декларират деятелите.
Междувременно Марко Рубио подлага на критика ФБР поради неуспеха им да предотвратят стрелбата, макар получените сигнали. В публикацията се припомня, че 19-годишният стрелец е закупил законно пушката, с която е направил срелбата след нужните инспекции.

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР