Мая Манолова от “Изправи се! Мутри вън!“ успя да осъди

...
Мая Манолова от “Изправи се! Мутри вън!“ успя да осъди
Коментари Харесай

Мая Манолова осъди Бойко Борисов за 10 000 лв. за клевета

Мая Манолова от “Изправи се! Мутри вън! “ съумя да осъди водача на ГЕРБ Бойко Борисов за сумата от 10 000 лв. за оскърбителен изказвания, отправени против нея в ефира на бТВ. Решението на Софийския областен съд може да се апелира.

Исковата молба на Манолова бе поради изявлението на тогавашния министър председател в утринния блок на bTV два дни преди балотажана кметските избори избори в София.

Той съобщи, че Манолова е провела във Волуяк " среща с ромите да прави такива уйдурма ", " конспитративно, чакали са я на Волуяк и отишла да се спазарява с кои роми да излязат и да кажат: " ГЕРБ ми заплатиха, Фандъкова ми заплати, с цел да гласуваме за нея ".

" Там Братя Галеви са ѝ помогнали доста през ромските водачи... Направихме по този начин, че да ги търсим с алена бюлетина. Но това не значи, че извън някъде нямат въздействие върху ромските водачи. И няма да ме учуди в случай че и на първия тур са правили сходни магарии ", изясни премиерътв народен ефир.

По време на кметските избори Манолова обвиняваше Фандъкова за потребление на ромския избор, с цел да се задържи на власт.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР