Мая Манолова оглави временната комисия за проверка на злоупотреби, която

...
Мая Манолова оглави временната комисия за проверка на злоупотреби, която
Коментари Харесай

Мая Манолова оглави комисията, която ще рови за злоупотреби ...

Мая Манолова оглави краткотрайната комисия за инспекция на злоупотреби, която беше основана в Народното събрание. Нейната цел е да откри дали са осъществени нарушавания от разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи и предприятия. Решението за основаването й беше подкрепено от 214 депутати, в това число и от ГЕРБ..

Първоначалното предложение на " Изправи се! Мутри вън! " беше комисията да се споделя Временна комисия за проверката, само че по предложение на Движение за права и свободи тя ще бъде за инспекция.

Депутатите отхвърлиха предлагането на ГЕРБ комисията да бъде непрекъсната и предлагането на Българска социалистическа партия да наложи мораториум върху решенията на Министерски съвет в оставка за подписване на контракти за концесии и продажба на лечебни заведения и друга държавна благосъстоятелност.

Временната комисия се състои от 18 членове по трима от парламентарна група: Дани Каназирева, Тома Биков и Маноил Манев от ГЕРБ, Георги Георгиев, Иван Хиновски и Пламен Абровски от " ИТН ", проф. Румен Гечев, Явор Божанков и Пламен Милев от " Българска социалистическа партия за България ", Йордан Цонев, Сергей Кючуков и Адлен Шефкед от Движение за права и свободи, Иван Димитров, Борислав Сандов и Калоян Янков от " Демократична България " и Драгомир Ошаков и Андрей Вълчев от " Изправи се! Мутри вън! ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР