Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в

...
Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в
Коментари Харесай

Паралийка: Мая Илиева брои 5 милиона евро за къща в Барселона и последен модел „Майбах“

Мая Илиева е станала тихомълков собственичка на впечатляващо имение в столицата на Каталуния – Барселона, за което е броила 4 милиона евро. Къщата на вдовицата на Георги Илиев е ситуирана в един от най-баровските квартали – в региона Сантс Монтжуик, наоколо до олимпийското населено място, издигнато за лятната олимпиада през 1992 година
Запознати разкриват, че Илиева е собственичка на къщата от пет години. Преди нея парцелът бил владеене на украински милионер, който е бил в управата на испанския футболен клуб „ Алавес “, твърди седмичник. „ Мая купи имението поради децата си, които учат в Барселона.
Тя отскача съвсем всяка седмица до Испания, само че не се е открила за непрекъснато на Иберийския полуостров, защото бизнесът и приятелите й са в България “, разкриват близки до вдовицата на Георги Илиев.

Година преди босът на ВИС-2 да бъде убит от снайперист, той и брачната половинка му Мая осиновиха две момиченца – Андреа и Криста, които в този момент са в тийнейджърска възраст. Малко след гибелта на Главния, одовялата Мая осинови и момче, което кръсти на убития си брачен партньор. Днес и трите деца учат в частно учебно заведение – интернат в Барселона. Казват, че наследниците на Мая Илиева приказват по-добре испански и британски, в сравнение с български език.
Андреа, Криста и Георги прекарват малко време в България, прибират се всяко лято за по към месец, идват и за коледните и новогодишните празници.
Другата вест към вдовицата на Илиев също е обвързвана със скъпа облага. Само преди към месец Мая броила 1 милион лв. за финален модел „ Мерцедес Майбах “, твърди още изданието. Тежкарската лимузина е решена в класическия черен цвят и размени в автопарка й предния модел на влиятелната немска марка.

Пропомняме поста на Мая, в който тя разкрива по какъв начин претърпява загубата на своя брачен партньор:
„ Веднъж пих кафе със брачна половинка ми... Кафенето беше на ниска цена и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но брачният партньор ми беше млад и хубав и аз го обичах извънредно доста. В тази заран носех остарялото си палто, което мразех толкоз доста, че упреквах него за всичките си несгоди в живота. Караше ме да се усещам грозна и дебела, а на всичкото от горната страна и не топлеше. Пих гадното кафе на дребни глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше даже в погледа му. И аз го обичах... Нямате визия какъв брой доста. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия метод, само че в някой прекрасен ресторант, а аз да наподобявам стилна и красива. За него, несъмнено.

Съпругът ми умря млад и също толкоз хубав, колкото в оня ден, в който пихме на ниска цена кафе. Аз останах сама. През идващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах облекла, в действителност доста облекла и съвсем бях изтрила загатна за това палто, което съсипваше живота ми. Но всякога, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си остаряло палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него. Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а в този момент, когато имам пари, съм гола и беднa. “
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР