Мая Илиева е пазила урна с част от тленните останки

...
Мая Илиева е пазила урна с част от тленните останки
Коментари Харесай

Мая разпръсна праха на Георги Илиев над черноморски заливи

Мая Илиева е пазила урна с част от тленните остатъци на Георги Илиев от гибелта му през 2005 година до тези дни.

Сантименталният за нея предмет я придружавал на всички места по света – и по време на престоя ѝ в България, и когато пътува за по няколко месеца до Доминикана.

В памет на съдбовната 13-а годишнина от убийството му в Слънчев бряг вдовицата на Главния решила да разпръсне остатъка от праха му над обичаните му заливи на Черно море вечно.

Дните, които Мая избрала за ритуала, били тъкмо към 25 август – датата на неговото нападение. Още приживе Жоро споделял пред нея и пред майка си Венка, че имал неприятно предусещане и знаел, че не бил любим на Господ, който не му бил отредил дълъг живот.

По време на тези диалози заявявал пред двете най-важни дами в живота си, че откровеното му предпочитание било да бъде кремиран, а прахът му да бъде разпилян по сантименталните и значими за него места от детството, юношеството и живота му на зрял мъж.

През всичките години Мая не е намирала сили да се раздели дефинитивно със брачна половинка си. Тази година се решила на значимата крачка, като брат ѝ бил неразделно до нея.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР