Май месец във Варна – слънце, море и трепетно очакване на

...
Май месец във Варна – слънце, море и
трепетно очакване на
Коментари Харесай

Автосалон Варна 2019 ще се проведе от 9 до 12 май

Май месец във Варна – слънце, море и трепетно очакване на идващия сезон. Ако има нещо, което би могло да повдигне още настроението и хубавите страсти, то това са нови, лъскави и забавни коли, при това – много.

От 9 до 12 май в морската ни столица традиционно ще се организира най-приятното от автомобилните изложби през годината. Мястото е ясно - дворецът на културата и спорта, който отново осигурява над 1000 кв.м. изложбена повърхност за експонатите. Варненци, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си трендовете в развиването на този отрасъл и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители. Там ще бъдат изложени експонати на множеството от премиум брандовете - Audi, Volvo, Jaguar, Mercedes, Jeep и Lexus. Ще бъдат представени и огромна част от най-масово продаваните у нас коли – Skoda, Ford, Mitsubishi, Toyota.

Своето почетно място ще заемат и две звезди от марката Peugeot – 508 и Rifter, определени от публицистите, членове на Прес Авто Клуб България, за Кола на годината и Многофункционален автомобил на годината за 2019.

И тъй като ще сме до морето, много интересни за посетителите ще са и новите джетове, ATV и други забавни машини за развлечение в свободното време и отпуските. Ще има и още изненади, само че нека не разкриваме всички карти още занапред.

Отдавна сме не запомнили времето, когато коли се купуваха по азбучник. Няма начин да оценим и харесаме автомобил, в случай че не сме го пробвали. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 40 тестови автомобила на разположение за гости и почитатели. А за тези, които са в интервал на избор на нова кола и търсят най-хубавите предложения, ще бъдат обезпечени на място най-изгодните условия за лизинг или директна покупка.

Спонсори на събитието са Уникредит Булбанк и Shell България, които осигуряват куп награди. Един от посетителите ще има шанса да завоюва 1000 лева във тип на ваучер за гориво, възложен от Shell България. Всеки, дружно с входния си билет, ще получи още и ваучър за отстъпка от горивата Shell и 200 ClubSmart бонус точки, както и ваучер Deli by Shell, с който може да се купят 2 сандвича и да получите 3-ти гратис.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР