Май е този изкусителен месец, в който във въздуха се

...
Май е този изкусителен месец, в който във въздуха се
Коментари Харесай

Как да подканим лятото да дойде още сега

Май е този съблазнителен месец, в който във въздуха се усеща идващото лято. В топлите вечери под цъфналите кестени или в някой муден следобяд човек елементарно може да се заблуди, че не е май, а сладостен юли или отпускащ август.

И това единствено момент преди да се излее някой характерен майски дъжд с малко гръмотевици и много мощно захлаждане:(

Какво ти лято, към момента е пролет и към момента се постанова да носим връхна дреха!

Не се отчайвайте, лятото е съвсем тук и ние знаем по какъв начин да го подканим да побърза, като го примамим:

Има нещо по детски нехайно в това да седнеш на скамейка и да изядеш постепенно и с приятност един сладолед. Опитайте се като децата да не мислите за нищо, с изключение на за вкусния шоколадов кувертюр, за ванилово-плодовия заряд и за спокойствието, което ви обзема с всяка хапка. А в случай че имате още няколко свободни минути, се възползвайте от преди малко узрелите ягоди и си пригответе.

Изключете за момент препускащото си схващане и се вгледайте в зародилия се в близост живот – в свежите зелени листа на дърветата, като че ли пораснали за една нощ, в синьото на небето и в памуковобялото на облаците... Дори да не сте на брега на морето, чувството е съвсем същото, нали...

 а iStock/Getty Images

С комфортна лятна нощница с морски претекстове

Приберете надълбоко в дрешника топлите дълги долнища и горнища с коледни мечета. Дайте път на, тъй като това е униформата на летните нощи (когато не сте на плажно празненство, схваща се).

Носенето даже вкъщи на комфортни, нови и красиви облекла внася доза хубаво въодушевление всеки ден. Летните претекстове с морски райета или котва ви придвижват на мига в крайморска вила, даже да се намирате сега в характерен жилищен квартал в средата на България.

И един съвет, който е значим освен за лятното въодушевление – избирайте облеклата си по размер. Изберете онази дреха, която ви стои комфортно и пада свободно около тялото ви, в която се чувствате като в прегръдка, а не като в менгеме.

- немския институт за качество, който подсигурява за прецизен размер. Уточнили един път размера си, по-късно е елементарно да пазарувате, тъй като знаете тъкмо кой номер носите.

 а iStock/Getty Images

С тюркоазени съдове в кухнята

Подканете лятото да пристигна още в този момент и в кухнята, като изберете в паметен тюркоазен цвят, каквито са вълните в някоя екзотична лагуна.

Само си представете какъв брой хубаво ще контрастират шепа червени ягоди или череши в такава купичка.

Или какъв брой апетитно ще наподобява в идеалния размер с в тюркоазен цвят.

 а iStock/Getty Images

С нещо вкусно от обичана дестинация

С коя страна свързвате лятото? Ние – с Португалия. Заради целувката ѝ с океана, поради фадуто и безкрайните плажове. Както и поради един фар, който е най-далечната точка на Европа и на който си заслужава човек да се озове най-малко един път в живота...

Е, когато не можете да отидете в Португалия, ще създадем по този начин, че тя да пристигна при вас. През идната седмица в Lidl ще можете да опитате незабравимите - обичайния португалски сладкиш с яйчен крем.

Ако към този момент сте ходили в Португалия, знаете защо приказваме. Ако не сте, доверете ни се и пробвайте този сладкиш с мирис на лято и почивка.

От 10.05. в Lidl може да намерите всичко изброено, с което да подканите лятото да пристигна още в този момент!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР