Матео Беретини се класира за третия кръг на Australian Open

...
Матео Беретини се класира за третия кръг на Australian Open
Коментари Харесай

Американец с македонски корени поизмъчи Беретини

Матео Беретини се класира за третия кръг на Australian Open след победа с 6:1, 4:6, 6:4, 6:1 против американеца с македонски корени Стефан Козлов. Италианецът ще се изправи против младата испанска вяра Карлос Алкарас в идната фаза.

Първият сет бе доста мощен за Беретини, като съумя да пробие още в третия гейм. Италианецът бе праволинеен до края на частта, като не остави повече геймове на своя противник и след цели 3 брейка завоюва с 6:1.

Втората част бе много по-интересна, като вървеше гейм за гейм до 3:3. Брейк имаше чак в седмия гейм, като той изненадващо бе за Козлов – 4:3. До края на сета двамата не бъркаха, въпреки на Беретини да му се наложи да избави два брейкбола.

Третия сет също бе много оспорван, а двамата до последно не доближиха до опити за пробив, само че №7 в света се оказа по-съобразителен и взе сета с 6:4.

В четвъртата част Беретини бе също толкоз праволинеен, колкото в първата, като проби на два пъти във втория и шестия гейм. Козлов опита да върне един брейк, само че не съумя и в последна сметка италианецът още веднъж завоюва сета с 6:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР