Математикът от БАН Николай Витанов за пореден път избълва куп

...
Математикът от БАН Николай Витанов за пореден път избълва куп
Коментари Харесай

Математикът Витанов шашна с нови изцепки за политиката и войната

Математикът от Българска академия на науките Николай Витанов за следващ път избълва куп бисери, описвайки неговата позиция за протичащото се в политиката у нас и войната в Украйна. И този път ученият не изневери на стила си и заложи на тъпотиите, инспирирани от едностранчивата му позиция. Оставяме ми да се уверите сами и да сте наясно по какъв начин не трябва да се манипулира публичното мнение:

Кратка информация за политиката и войната за 14 септември 2023 година

Днес възвръщам мненията в по-голям размер

Българската политиката

Знаете теорията ми тук – формиращо се племе от продажници с наведени вектори с върхове, орящи земята, ви показва всекидневно Куклено шоу, с цел да не забелязвате по какъв начин ви продава и осъществя непознати ползи.

Текущата сценка е с украинското зърно. Вчера ви писах кое по какъв начин и за какво. Имаме няколко дни да гледаме циркове. От една страна се чака напън върху зърнопроизводителите, с цел да не стачкуват. От друга страна ще ви се разправя по какъв начин е хубаво и евтинко украинското зърно. Което е евтинко, тъй като не се създава според предписанията на Европейски Съюз. В Испания хранят свине с него, доколкото разбрах. Какво ли ще хранят у нас с него – мислете си сами. От трета страна Ройтерс разправя, че и България е съгласна с другите 4 страни да се продължи възбраната за импорт на украинско зърно. Пълна каша, цялостен цирк. Кукленото шоу. А зад кулисите – продаваме, продаваме, продаваме националните ползи. Ма по-евтиничко щял да бъде. А по какъв начин ще се отрази това на рентите, които се изплащат на притежателите на земя? Ясно е по какъв начин. Техните ползи би трябвало да се продадат, с цел да се осъществят непознати ползи. Желязната доктрина на Витанов за формиращото се племе от продажници.

Поумнял ли е българския хайлайф? Не. Формира се племе от продажници. Какво желаете тогава да ви се случва? Нищо положително, несъмнено и това е предстоящо – системата върви по неверна траектория и се набива в области на общественото пространство, цялостни с рецесии. Като прибавите и времето към фазовото пространство, се получава нещо, което се назовава хронотоп. България е в хронотопа на рецесиите. От хронотоп се излиза с смяна на публичното схващане. Такава няма.

Значи – България ще си продължава да е в хронотопа на рецесиите, насочвана от формиращото се племе от продажници.

Юрдечетата не престават крякат в несвяст поради Бжежински. Я да забележим, какво ще ни каже Бжежински през днешния ден

Збигнев Бжежински (ден 12)

......Най-непосредствената задача е да се подсигурява, че нито една страна или композиция от страни не придобива способността да измести Съединените щати от Евразия или даже да понижи доста решаващата им арбитражна роля....

Кратко и ясно. Ясно ли ви е в този момент, за какво се образуват племена от продажници и по какъв начин би трябвало да работят те? Човекът си го е споделил.

Нали наблюдавате кукленото шоу? Когато Бжежински каже нещо, падат на колене и с блажни погледи, забити в земята, чакат да им се подреди какъв народен интерес да продадат. Когато Витанов каже същото нещо – плач и писък до небето. Кукленото шоу.

Войната

Всичко си върви съгласно прогнозите.

Теорията тук я знаете. Украйна би трябвало да бъде разсипана, с цел да не може Русия незабавно да стане империя щом вземе крепко парче от Украйна.

За задачата, насъскваме украинците против руснаците, държим Украйна на системи– помпим я със остарели оръжия и задължения. И по този начин, до последния украинец. После – изгорена земя – за Русия (натъпкана и с обеднен уран), каквото остане от Украйна – набълбукано с задължения за хиляда години напред.

Така, да забележим по какъв начин върви осъществяването. Изпълнението върви чудесно.

Прогнози за украинските загуби от 5 септември до края на септемв

Безвъзвратни загуби за украинската войска – 12 000

унищожени танкове - 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – т.е. в случай че руснаците както и до момента си седят на отбранителните позиции.

Нататък, по точките от инспекцията

Системата Таракан гърми ли? Гърми.

Пробити съветски отбранителни линии и стремително нахлуване към Азовско море? Нема. Чудовищни украински загуби, но то това си е по проект.

Попаганда? Аматьорска, колото си желаете.

Очаквания? - Трагедията да продължи. Мобилизацията ще скърца, украинските мъже ще се премилат по фронтовете. Целта е ясна – от Украйна да не остане човешки и инфраструктурен капацитет, та Русия като си вземе някаква парче от нея да не може бърза да се трансформира в империя. Това е играта.

И формиращото се нашенско племе от продажници играе в нея. Чакаме следващото вундервафе да обърне войната. Много припомня на обстановката във втората половина на една друга война.

Между другото, какво стана – съветския флот махна ли се от българската икономическа зона? Май не е. Бауцането продължава. Какво споделяше Витанов? Внимавайте бауцари – това което капе на главите ви не е дъжд, а слюнка, а тази 14-метрва сянка, кято пада върху вас, не е на бор, а на тиранозавър. Тъп е да се навираш да бауцаш против тиранозавъра. Тъпо е и се чака тъпотиите да продължанат.

Чува се за 71 000 убити украински бойци по време на огромния напред. Като сложите още два пъти по толкоз тежко ранени и негодни за присъединяване в бойни дейности, получавате чудовищно число за безвъзвратните загуби при Големия напред. Аз ще си остана при моите цифри, които са два пъти по-малки – безвъзвратни загуби от към 100-на хиляди индивида. И това число е грамадно. И то изяснява, за какво към този момент се активизират дами, студенти и ще почне мобилизацията и на 17годишни.

Тук теорията на Витанов е простичка. Ако Украйна не беше на системи, от дълго време да е отпътувала. Но тя е на системи и се помпи със остарели оръжия – първо обрахме де що има остаряло съветско оръжие от Източна Европа, в този момент празним натовските хранилища от остарялата техника. Целите са две

1. Ако може, Русия да рухне стопански – санкцийки, туй, онуй, та Украйна да завоюва. Тази сметка е крива и сериозните американски анализатори, заедно с Витанов от дълго време споделиха какъв брой е крива тая сметка. Мятащите се по голите куки юрдеци крякат. Но то и това е част от проекта – би трябвало да има мятащи се по голите куки юрдеци.

2. Истинската сметка ви я сподели Бжежински – Украйна би трябвало да бъде унищожена и обезлюдена, с цел да не може Русия да получи икономическа инфраструктура и население, с което незабавно да стане империя. Това е същинската сметка, това е същинската доктрина. И тя се удостоверява. Украинската инфраструктура си отпътува бавно, украинското население си отпътува бавно.

И това ще продължи.

Големият напред попадна безславно. Иде сезонът на дъждовете и листата от дърветата почват да падат. Писал съм ви – до края на годината неналичието на украинско пушечно месо ще почне да се усеща мощно. Прогноза – изпълнена много преди края на годината. Доказателство – активизираме дами и психологично заболели.

Така-а-а-а, нещата се чака да вървят по сюжета – унищожена инфранстуктура на Украйа със земя, напоена с обеднен уран плюс поголовно понижаване на популацията. Казано е – Русия не би трябвало да става империя. Кой го споделя? Бжежински.

Я да забележим най-после, какво става с прогнозите за корона вируса

Прогноза – няма да има препълване на лечебните заведения. Валидност – към този момент 417 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространяване на вируса. Валидност – към този момент 519 дни. 17 месеца са 516 дни.

Като дойдат идващите епидемии, тогава ще извадите числата от тези върхове и ще сравнявате. И така ще разберете кой какъв брой коства.

Над 500 дни годна прогноза. Над 17 месеца.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я клокочи.

Броят на случаите бавно се подвига. Това ви е планувано и виждате, че е по този начин. Юрдеците крякат, че не било планувано. Юрдечен.ца-а-а-а, то е ясно, че юрдек – не четец, юрдек – крякател, но не се излагайте чак толкоз. Грозният и малоумен Витанов си знае работата.

Що се отнася до развиването на настоящата вълна - към този момент заплаха няма, само че въпреки всичко, внимавайте, спазвайте отдалеченост и по-възможност - по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Писал съм ви – докъм 500 регистрирани случая дневно РЗИ-тата може да управляват добре обстановката. Прогноза до края на септември – няма от какво да се притеснявате. Просто внимавайте повечко и си вършете работата. Нищо кой знае какво тревожно не се чака да се случи до кая на месеца. Кото пристигна октомври, може и да направя прогноза и за октомври. Не съм задължен обаче – към този момент не работя за държавното управление.

Желая здраве и триумфи и дано вирусите и войната стоят надалеч от вас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР