“Мата Хари е оставена с празни ръце. Какво видя проверката

...
“Мата Хари е оставена с празни ръце. Какво видя проверката
Коментари Харесай

Мая Манолова пусна кадри от друга спалня, свързвана с Борисов - тази в Паламара ВИДЕО

“Мата Хари е оставена с празни ръце. Какво видя инспекцията на ловното стопанство - обичано място за развлечение на властта”. Това написа в обществените мрежи Мая Манолова от “Изправи се БГ! Ни идваме”. Народният представител разгласява и видеоклип, в който се виждат фрагменти от спалня, за която Манолова твърди, че е била употребена от ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Легенди се носят по какъв начин се забавлява властта, по какъв начин се е забавлявало близкото обграждане на Борисов на Паламара. В Комисията по проверка станаха ясни случаи за отдаване на ловни стопанства с ловни хижи, които се трансформират в място за занимания на политическия хайлайф. Един от тези образци е “Паламара”, добави Манолова.

“Къде е Баце? Като не е идва на работа в София, чуваме, че министър председателят прекарва доста от времето си в резиденция Паламара до Шумен”, написа някогашният омбудсман на 9 октомври 2020 година още веднъж в обществените мрежи.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР