Мастиката е чудесен избор за летните горещини, особено в случаите

...
Мастиката е чудесен избор за летните горещини, особено в случаите
Коментари Харесай

Диня с мастика – как да я приготвите?

Мастиката е превъзходен избор за летните горещини, изключително в случаите когато е доста студена и е сервирана под формата на любеница. Комбинацията от мастика и любеница е добре позната рецепта на множеството от нас и е извънредно вкусна композиция, само че е добре да бъде употребявана с марка, защото пияната любеница е толкоз студена и хубава, че човек може изобщо да не усети по какъв начин се замайва и напива.

За да се изпълни динята с анасоновото пиво,  ви би трябвало спринцовка с която да инжектирате напитката в динята.

Съществуват няколко съществени разновидността - някои избират просто да си нарежат динята на части да я хапват и да си пийват мастика, само че в полза на истината под пълнена с мастика любеница, имаме поради безусловно да се инжектира любеница с анасоновото пиво. Да звучи комплицирано, само че в действителност не е.

Как да го извършите?

Като за начало би трябвало да имате мастика и любеница с цел да няма комплициране, а също по този начин по-голяма спринцовка  по опция с по-дебела игла. В противоположен случай пълненето ще ви отнеме много време.

Така или другояче ще ви е нужно огромно самообладание без значение какъв брой е огромна спринцовката, само че изцяло си заслужава чакането, тъй като удоволствието което ще изпитате след това след потреблението, ще ви удостовери,  че трудът който сте положили по тази рецепта изцяло си заслужава.

Напълнете спринцовката с мастика и започнете да я инжектирате в динята, като е добре да избирате разнообразни места, с цел да може напитката да бъде разпределена отмерено. Така ще избегнете несъразмерното напояване на някои места  от динята и ще станат прекомерно натрапчиви, а други пък няма да съумеят да се напоят.

Какви би трябвало да бъдат пропорциите?

За образец ще ви дадем, че кутията да вземем за пример Вие 10 кг, ще ви бъдат необходими  един литър мастика, т.е. добре е да сложите 100 мл на кг любеница. Инжектирането на алкохола в плода би трябвало да стане постепенно и деликатно. След като станете подготвени би трябвало да приберете динята в хладилника и да я оставите добре да се изстуди, а мастиката да се разпредели отмерено в нея. Необходими са към 4 - 6 часа.

След това може да нарежете динята както ви харесва и на драго сърце да си хапнете. Но както към този момент казахме - дано да бъде с мярка!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР