Мастърс надпреварата в Париж ни предлага множество двубои през тази

...
Мастърс надпреварата в Париж ни предлага множество двубои през тази
Коментари Харесай

Забавната страна на тениса: На лов за съкровища заедно с Григор и Гаел Монфис

Мастърс конкуренцията в Париж ни предлага голям брой дуели през тази седмица, които ни държат в напрежение от самото начало, а главната заслуга е на Григор Димитров. Първата ни ракета продължава да играе на извънредно високо равнище в края на сезона и се класира за втория си следващ 1/2-финал от тази серия, където ще се изправи против Стефанос Циципас.

Самият Димитров обаче е казвал, че не всичко в живота за него е тенис и можем ясно да забележим какъв брой доста се забавлява в последното предизвикателство на ATP, което беше снимано преди няколко дни във френската столица. Идеята на видеото е да опълчи Григор на Гаел Монфис в един самобитен лов на съкровища, в който двамата имат за задача да открият допустимо най-вече предмети за минимално количество време.

Разбира се, то Монфис изглеждаше като сериозен любимец, имайки поради, че е родом от Париж, само че в действителност нашият съотечественик като че ли дори се ориентираше по-добре от него и щеше да завоюва съревнованието сред двамата, само че французинът се възползва от малка врата в правилника, откакто регистрира 27 открити лампи, до момента в който Григор беше пропуснал изискването, че всяка една улична лампа се брои за обособена точка и спря още при първата открита от него.

В последна сметка, изгубилият трябваше да изтърпи своето наказване и първата ни ракета беше заставен да напише любовно писмо на своя добър другар:

Скъпи, Гаел! Мнозина споделят, че любовта (нулата) не е хубаво нещо в тениса, само че аз изпитвам само това по отношение на теб. Ти завоюва през днешния ден, единствено че аз не мога да ти се дразня. С цялата си обич, G - гласеше " любовното " самопризнание на най-хубавия български тенисист.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР