Масово работили и учили в Италия бургазлии са се завърнали

...
Масово работили и учили в Италия бургазлии са се завърнали
Коментари Харесай

Гурбетчии от Италия масово се завръщат в Бургаско


Масово работили и учили в Италия бургазлии са се завърнали тази седмица у нас след слагането на страната под карантина. Властите приканиха те да се свържат с персоналните си лекари.

Границите са отворени и всекидневно стотици хора минават без да ни уведомяват, уточни кметът на Бургас – Димитър Николов, представен от БНР.

“Голям брой наши съграждани се върнали от Северна Италия, където учат и работят в резултат на затваряне на институции, образователни заведения. Те се върнали при своите близки тук в Бургас. Всички ги молим и уведомяваме да търсят връзка със здравните управляващи, откакто получат някакво неразположение, най-много да потърсят персоналните лекари “.

Значителен е и броят на служащите италианци в Бургас, когато дойдат се затваря хотелът, в който са настанени, удостовери доктор Георги Пъздеров от регионалния действен щаб против разпространяването на ковид.

През трите граници на Бургаска област, пристанища, летища и контролно-пропусквателен пункт “Малко Търново “ се ревизират най-много идващите от рискови дестинации. Те се отделят от потока, мери се температурата им и попълнят анкетни карти за здравословното си положение.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР