Масови протести заляха в неделя България. Поводът беше цената на

...
Масови протести заляха в неделя България. Поводът беше цената на
Коментари Харесай

Стоят ли скрити сили зад протестната вълна?

Масови митинги заляха в неделя България. Поводът беше цената на горивата, а недоволството бе изразено в 30 града. Стройната организираност по райони и ескалирането на настояванията в политически - за оставка на държавното управление, отвориха нова страница в дебата всъщност, припомняйки метода, по който падна държавното управление през зимата на 2013 година

Стоят ли скрити сили зад протестната вълна?

" Има сили и кръгове, които са заинтригувани по всевъзможен метод да вършат стачки във връзка на всевъзможни тематики, с цел да изнервят премиера. Това е обикновено, това ги кара да се усещат живи. Това кара политически сили, които имат пари за стачки, да кажат - ето ние сме значими и значими ", разяснява депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров-Ревизоро.

В същия дух се изрече и европдепутатът Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация: " Като видите по какъв начин се появяват на митингите хора с военни димки, ви излиза наяве, че зад това стои някаква организация ".

На противоположната позиция застанаха от Българска социалистическа партия. " Подкрепяме митингите. От няколко седмици ние показваме същите позиции на тези хора, които са по улицата. Казахме: " Не вдигайте налога на старите коли ". Алармирахме за повишението на цените на горива, внесохме оферти по какъв начин да бъдат обезщетени в приходите на хората ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя поздрави хората, че са излезли на улицата и са показали храброст да изложат настояванията си. По думите й болшинството е отговорно за напрежението.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР