Маскирани нападнаха като във филм Фики Стораро и жена му,

...
Маскирани нападнаха като във филм Фики Стораро и жена му,
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха с нож Фики Стораро

Маскирани нападнаха като във филм Фики Стораро и жена му, разбра HotArena .

Вчера към 18 часа артистът и Гюлджан излизат от у дома, с цел да отидат на кино. В непосредствена непосредственост до дома им автомобил пресича пътя им и двама маскирани мъже излизат от него и стартират да блъскат по прозореца на колата на Стораро-младши.

Той си мисли, че е някаква смешка. Слиза от колата и ги пита: " Момчета, проблем ли има? ". Те го хващат от двете страни и стартират да го бутат. Фики вижда, че единият има нож и осъзнава, че въобще не става въпрос за смешка. 

Певецът съумява да отбие офанзивите им, при което единият пада на земята и ги принуждава да се разбягат. Полицаите идват стремително, а Фики неотложно подава тъжба в Шесто РПУ. 

Той не е видял лицата им поради маските, само че автомобилът - Audi Комби и номерът му, са ясни. Органите на реда сега преглеждат всички камери наоколо до мястото на случая.

" Аз съм артист, не престъпник, никому нищо неприятно не съм направил! Не мога да схвана по какъв начин може да има такива хора, които да атакуват другите измежду бял ден. Благодаря на служителите на реда за бързата реакция, уповавам се скоро злосторниците да си получат заслуженото ", предават от България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР